Radar Armenia-ն ներկայացնում է համաշխարհային խոհանոցում մեծ պահանջարկ վայելող ուտելիքներն ու դրանց բաղադրությունը։
Կարո՞ղ ես պատրաստել ինքնուրույն և ընտանիքի հետ վայելել ջերմությունը, լավագույն համն ու պահի բերկրանքը։
Այս անգամ կներկայացնենք Ֆարո Մաֆալդին՝ սև տրյուֆելի կարագով և սնկով ուտեստը։
Բաղադրիչներ
- 1 ճաշի գդալ փափկած կարագ
- 1 1/2 թեյի գդալ սև տրյուֆելի մածուկ կամ մանր քերած սև տրյուֆել
- 1/4 թեյի գդալ թարմ կիտրոնի հյութ
- 1/2 թեյի գդալ աղ
- 170 գրամ թարմ վայրի սունկ, ցողունով և կտրատված
- 3 ճաշի գդալ էքստրա բուսական ձիթապտղի յուղ
- 1/4 թեյի գդալ սև պղպեղ
- 227 գրամ չեփած ֆարրո մաֆալդի մակարոնեղեն
- 1 պճեղ սխտոր՝ բարակ կտրատած
- 1/2 բաժակ բանջարեղենի արգանակ
- 2 ճաշի գդալ մաղադանոս
- 14 գրամ սարդո պանիր՝ քերած
Ջեռոցը տաքացրեք մինչև 200°C: Խառնել կարագը, տրյուֆելի մածուկը, կիտրոնի հյութն ու աղը, մի կողմ դնել։
Սնկերը խառնել ձեթի, պղպեղի և աղի հետ, տարածել թխման թերթիկի վրա և թխել 15 րոպե, մինչև փափկեն ու դարչնագույն լինեն։
Մակարոնեղենը եփել աղաջրի մեջ, ապա եփել սխտորը յուղում, խառնել արգանակի և սնկերի հետ։
Քամել մակարոնեղենը, ապա խառնել սոուսի հետ։ Ավելացնել մաղադանոս ու պանիր, խառնել և մատուցել։