Ժամանց

Խոզապուխտով փաթաթված ծովախեցգետին

Radar Armenia-ն ներկայացնում է համաշխարհային խոհանոցում մեծ պահանջարկ վայելող ուտելիքներն ու դրանց բաղադրությունը։ Կարո՞ղ ես պատրաստել ինքնուրույն և ընտանիքի հետ վայելել ջերմությունը, լավագույն համն ու պահի բերկրանքը։ Այս անգամ կներկայացնենք խոզապուխտով փաթաթված ծովախեցգետին։

Բաղադրիչներ

  • 8 կովկասյան ծովախեցգետին
  • աղ
  • Թարմ աղացած  պղպեղ
  • 8 հաստ կտրտված բեկոն (մոտ 28.35 գրամ)
  • 2 ճաշի գդալ հալած կարագ
  • Ջեռոցը տաքացրեք մինչև 425°F:

Ծովախեցգետինը համեմել աղով և պղպեղով և յուրաքանչյուրը փաթաթել 1 շերտ բեկոնի մեջ՝ ամրացնելով չոփիկով։

Տեղափոխում ենք պատրաստի թխման թերթիկի վրա և ցողում կարագով։ Տապակել 18-20 րոպե, մինչև բեկոնն ու ծովախեցգետինը եփվեն: Մատուցել տաք վիճակում։