Radar Armenia-ն ներկայացնում է համաշխարհային խոհանոցում մեծ պահանջարկ վայելող ուտելիքներն ու դրանց բաղադրությունը։ Կարո՞ղ ես պատրաստել ինքնուրույն և ընտանիքի հետ վայելել ջերմությունը, լավագույն համն ու պահի բերկրանքը։ Այս անգամ կներկայացնենք խավիարի շերտավոր տորտիլա։
Բաղադրիչներ
- 6 խոշոր եփած ձու
- 2 ճաշի գդալ թթվասեր
- 2 ճաշի գդալ մայոնեզ
- 1/2 թեյի գդալ աղ
- Խոհարարական սփրեյ
- 1 կարմիր սոխ
- 227 գրամ սերուցքային փափկած պանիր
- Բարակ կտրատած թարմ սոխ
- 57 գրամ սև խավիար
Ամանի մեջ խառնել մանրացված ձվերը, թթվասերը, մայոնեզը և աղը: Օղակաձև կաղապարը քսեք խոհարարական սփրեյով, հավասարաչափ լցրեք ձվի խառնուրդը, այնուհետև սոխը: Խառնել սերուցքային պանիրն ու սոխը ամանի մեջ և տարածել սոխի վրան, վերևում քսել սև խավիար: Սառեցնել 2 ժամ, դնել ափսեի վրա և մատուցել կրեկերների հետ: