Ժամանց

Խավիարի շերտավոր տորտիլա. ինչ պատրաստել Ամանորին

Radar Armenia-ն ներկայացնում է համաշխարհային խոհանոցում մեծ պահանջարկ վայելող ուտելիքներն ու դրանց բաղադրությունը։ Կարո՞ղ ես պատրաստել ինքնուրույն և ընտանիքի հետ վայելել ջերմությունը, լավագույն համն ու պահի բերկրանքը։ Այս անգամ կներկայացնենք խավիարի շերտավոր տորտիլա։

 Բաղադրիչներ

  • 6 խոշոր եփած ձու
  • 2 ճաշի գդալ թթվասեր
  • 2 ճաշի գդալ մայոնեզ
  • 1/2 թեյի գդալ աղ
  • Խոհարարական սփրեյ
  • 1 կարմիր սոխ
  • 227 գրամ սերուցքային փափկած պանիր 
  • Բարակ կտրատած թարմ սոխ
  • 57 գրամ սև խավիար

Ամանի մեջ խառնել մանրացված ձվերը, թթվասերը, մայոնեզը և աղը: Օղակաձև կաղապարը քսեք խոհարարական սփրեյով, հավասարաչափ լցրեք ձվի խառնուրդը, այնուհետև սոխը: Խառնել սերուցքային պանիրն ու սոխը ամանի մեջ և տարածել սոխի վրան, վերևում քսել սև խավիար: Սառեցնել 2 ժամ, դնել ափսեի վրա և մատուցել կրեկերների հետ: