Radar Armenia-ն ներկայացնում է համաշխարհային խոհանոցում մեծ պահանջարկ վայելող ուտելիքներն ու դրանց բաղադրությունը։ Կարո՞ղ ես պատրաստել ինքնուրույն և ընտանիքի հետ վայելել ջերմությունը, լավագույն համն ու պահի բերկրանքը։ Այս անգամ կներկայացնենք պանրային խորտիկներ։
Բաղադրիչներ
- 230 գրամ այծի պանիր
- 115 գրամ փափկած կարագ
- 115 գրամ ռիկոտա պանիր
- 1 թեյի գդալ կիտրոնի կեղև
- 1/2 թեյի գդալ Պրովանսի խոտաբույսեր
- 1/4 թեյի գդալ պղպեղ
- 1/8 թեյի գդալ մանրացրած ծովի աղ
- 1/4 բաժակ կարմիր հաղարջի ժելե
- 55 գրամ սառեցված մինի ֆիլլո հրուշակեղենի պատյաններ
- Թարմ սոխ
Ամանի մեջ խառնել այծի պանիրը, կարագը, ռիկոտան, կիտրոնի կեղևը, Պրովանսի խոտաբույսերը, սպիտակ պղպեղը և ծովի աղը, մինչև հարթ լինի: Լցնել այծի պանրի խառնուրդը տոպրակի մեջ: Յուրաքանչյուր հրուշակեղենի կեղևի մեջ լցրեք 1/4 թեյի գդալ համ։ Զարդարեք կիտրոնի կեղևով և սոխով: