Ժամանց

Պանրային խորտիկներ. բացահայտեք համաշխարհային խոհանոցը

Radar Armenia-ն ներկայացնում է համաշխարհային խոհանոցում մեծ պահանջարկ վայելող ուտելիքներն ու դրանց բաղադրությունը։ Կարո՞ղ ես պատրաստել ինքնուրույն և ընտանիքի հետ վայելել ջերմությունը, լավագույն համն ու պահի բերկրանքը։ Այս անգամ կներկայացնենք պանրային խորտիկներ։

Բաղադրիչներ

  • 230 գրամ այծի պանիր
  • 115 գրամ փափկած կարագ 
  • 115 գրամ ռիկոտա պանիր 
  • 1 թեյի գդալ կիտրոնի կեղև
  • 1/2 թեյի գդալ Պրովանսի խոտաբույսեր
  • 1/4 թեյի գդալ պղպեղ
  • 1/8 թեյի գդալ մանրացրած ծովի աղ
  • 1/4 բաժակ կարմիր հաղարջի ժելե
  • 55 գրամ սառեցված մինի ֆիլլո հրուշակեղենի պատյաններ
  • Թարմ սոխ

Ամանի մեջ խառնել այծի պանիրը, կարագը, ռիկոտան, կիտրոնի կեղևը, Պրովանսի խոտաբույսերը, սպիտակ պղպեղը և ծովի աղը, մինչև հարթ լինի: Լցնել այծի պանրի խառնուրդը տոպրակի մեջ: Յուրաքանչյուր հրուշակեղենի կեղևի մեջ լցրեք 1/4 թեյի գդալ համ։ Զարդարեք կիտրոնի կեղևով և սոխով: